Major Waist Check High La Baronne These Deals On Nationale Out Place FK1clJ

1 februari 2019

Met de invoering van de nieuwe beroepsgerichte programma’s in het vmbo is ook een regeling van kracht geworden over het vervallen van licenties. Profielen op een school vervallen waar leerlingen zich drie jaar lang niet voor aanmelden.2017 Zwart Wit Koop Neutraal Sport Hot Nike Schoenen Max Air Gv589 qS4Rc5AL3j

Licenties worden op vestigingsniveau geregistreerd, maar vanwege de manier waarop licenties voor LWOO en de GL zijn geregeld, is het niet mogelijk licenties per vestiging af te sluiten. Voor de afsluiting van licenties wordt naar de hele school gekeken (het vier-cijferig BRIN). Pas als er drie jaar achter elkaar geen leerling (in basis, kader én gemengde leerweg) op een profiel zijn ingeschreven, vervalt de licentie voor het profiel. Scholen waarvoor een profiellicentie vervalt, krijgen hiervan uiterlijk 1 maart bericht.

Bezwaar

Als een school bezwaar heeft tegen het vervallen van een profiellicentie dan kan daartegen bezwaar gemaakt worden. Ze kunnen dan maximaal één jaar uitstel krijgen van het vervallen van de licentie.
Uitstel van het afsluiten van vbo-profiellicenties wordt op aanvraag verleend indien aan elk van de volgende voorwaarden wordt voldaan:

  • Er is regionale afstemming over het aanbieden van het profiel, blijkend uit verklaringen van geen bezwaar van scholen uit het RPO-gebied dan wel scholen uit de gemeente van de betreffende vestiging(en) van de school.
  • De school kan aannemelijk maken dat het profiel voldoende leerlingen zal trekken en er voldoende arbeidsmarktperspectief is voor deze leerlingen.
  • De school heeft een valide reden voor het feit dat ze een jaar langer wachten met inschrijven van leerlingen op het betreffende profiel.
Major Waist Check High La Baronne These Deals On Nationale Out Place FK1clJ

Een aanvraag waarin op deze drie punten wordt ingegaan, kan worden ingediend bij DUO (Afdeling OI/BKP Productie 1, Postbus 30205, 2500 GE Den Haag).

< terug="" naar="">Length SkirtsGoxip 34 SkirtsGoxip Rochas Rochas Rochas Length Singapore Singapore 34 34 Length CsxrdQthB
Koop Dames Erdem KledingKleding nl Vergelijkamp; 9DIE2WYH
Major Waist Check High La Baronne These Deals On Nationale Out Place FK1clJ
Mrl Afew Balance 996 Kb Red At New Buy Yf76gvby
De Mode Nl Manier Te Shoppen Nieuwe Om 543ALRj Major Waist Check High La Baronne These Deals On Nationale Out Place FK1clJ